Keln u strahu: Dolazi oko 5.000 “Delija”!

Objavljeno: 26. 9. 2017 u 16:33h

Njemačka javnost i Keln strahuju od mogućih ispada u tom gradu od navijača Crvene zvezde uoči meča dva tima u Ligi Evrope, prenose lokalni mediji.

Ugledni list Bild u prvi plan stavlja navijača crveno-bijelih Ivana Bogdanova, poznatog po tome što je prekinuo utakmicu reprezentacije Italije i Srbije u Ðenovi prije sedam godina, i izražava zebnju da gosti mogu da izazovu nemire u gradu i na tribinama stadiona u Kelnu.

List iz Kelna Kolner Štat očekuje čak 5.000 navijača Crvene zvezde, među kojima je najmanje polovina bez ulaznica jer im sljeduje pet odsto od kapaciteta stadiona od 46.000.

Navodi se da će stadion biti prepun jer Keln igra prvu evropsku utakmicu na svom terenu poslije 25 godina, kao i da će policija da angažuje 1.000 pripadnika oko terena.

“Svjesni smo da postoji velika opasnost od navijača Crvene zvezde, koji u velikim količinama praktikuju alkohol i pirotehniku. Problem je i što navijači Kelna imaju pojačanje emocije jer im klub poslije 25 godina igra u Evropi, što znači i veću opasnost od konflikta. Policija je u stalnom kontaktu sa vlastima grada Kelna i odgovornim osobama”, prenosi Kolner Štat navode iz policije.

Utakmica 2. kola H grupe između Kelna i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/keln-u-strahu-dolazi-oko-5-000-delija/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot