Dvoje poginulih u saobraćajnim nesrećama kod Srpca i Banjaluke

Objavljeno: 24. 9. 2017 u 12:06h

Dvije osobe su poginule u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile na području Srpca i Banjaluke, potvrdila je portparol Okružnog javno tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović.

Na magistralnom putu Srbac-Derventa, u mjestu Korovi, sinoć je došlo do sudara putničkog vozila opel zafira, kojim je upravljao Fahir Merdžanović (1954.) iz Gradačca i traktora s prikolicom, za čijim volanom je bio Teodor Knežević (1945.) iz Kobaša kod Srpca.

Smrtno je stradala Izeta Merdžanović (1955.) iz Gradačca, koja je bila na mjestu suvozača u opelu, rekla je Vidović-Đaković.

U drugoj saobraćajnoj nesreći, na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, u Mahovljanima, rano jutros poginuo je Nebojša Balaban.

Vidović-Đaković je pojasnila da su u ovoj saobraćanoj nesreći učestvovala tri vozila, putnički automobil volkswagen golf , kojim je upravljao Darko Popović (1971.) iz Gradiške, drugi učesnik je teretno vozilo citroen, za čijim volanom je bio Nebojša Balaban (1946.) iz Sefereovaca kod Gradiške te teretno vozilo man s prikolicom, kojim je upravljao Ermin Orman iz Fojnice.

U oba slučaja obavljeni su uviđaji, a dežurna tužiteljka Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Biljana Marković je naložila da se preduzmu sve istražnje radnje i mjere na utvrđivanju uzroka saobraćajnih nesreća.

Biće obavljena i obdukcija tijela stradalih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dvoje-poginulih-u-saobracajnim-nesrecama-kod-srpca-i-banjaluke/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot