Fotografija žene koja izlazi iz mora najbolji je dokaz katastrofe

Objavljeno: 22. 9. 2017 u 19:51h

Fotografija koju je uslikao belgijski fotograf Maks Giselink najbolji je dokaz ekološke katastrofe koja se dogodila u Atini.

Naime, belgijski fotograf slikao je jednu ženu dok izlazi iz mora na plaži u poznatom atinskom naselju Paleo Faliru.

Boljeg dokaza o ekološkoj katastrofi koja je zadesila obalu Atine nema, budući da je žena izašla iz mora prelivena mazutom.

Prije desetak dana mali grčki tanker “Agia Zoni II”, dugačak 91 metar, potonuo je iz nepoznatog razloga neposredno pošto je nedaleko od Pirejske luke isplovio s tovarom od 2.200 tona i 340 tona dizel-goriva za brodove. Mazut je najprije u utorak stigao do obale obližnjeg ostrva Salamine, kod kojeg je potonuo brod.

Čišćenje bi moglo da potraje četiri mjeseca, a kupanje na plažama Atine i Pireja nije preporučljivo.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/fotografija-zene-koja-izlazi-iz-mora-najbolji-je-dokaz-katastrofe/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])