Trener Igokee igraču: “Hoćeš platu! Kada te udarim ovom tablom biće ti sve jasno!” (Video)

Objavljeno: 21. 9. 2017 u 12:31h

Meč između Mege i Igokee u Superkupu ABA lige obilježio je i ispad trenera Igokee Dragana Bajića. Naime, Bajić je za vrijeme “tajm-auta” obrušio na jednog od svojih košarkaša, a sve su zabilježile kamere.

Bajić je, Robertu Rikiću, kojeg je kritikivao zbog igre, uputio psovke, a onda mu je rekao: “Hoćeš platu…Nemoj da pričaš, kada te udarim ovom tablom biće ti sve jasno!”

Mega Bemaks je porazila ekipu Igokee u Superkupu ABA lige s 83:72, a u petak će igrati protiv Cedevite za plasman u finale.

Najbolji je bio novajlija Enis sa 23 poena, Fundić je imao 15, po 12 su dodali Lazić i Bitadze, a 11 Rebić uz sedam asistencija. U poraženim redovima bolji od ostalih bili su Vašington i Šibalić sa po 18 poena.

http://www.dailymotion.com/video/x61einb

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/trener-igokee-igracu-hoces-platu-kada-te-udarim-ovom-tablom-bice-ti-sve-jasno-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot