Vujoševiću amputiran prst lijeve noge

Objavljeno: 20. 9. 2017 u 20:02h

Dušku Vujoševiću, selektoru muške seniorske reprezentacije BiH, danas je anputiran gangrenozni prst na lijevoj nozi i on se nalazi se u Kliničkom centru u Beogradu.

Vujošević se nakon hirurškog zahvata osjeća dobro, a javnosti u Bosni i Hercegovini poručuje da će voditi reprezentaciju u predstojećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, objavljeno je na zvaničnom sajtu košarkaške reprezentacije BiH.

“Cijelokupan trud ljekara koji su me lječili do sada je dao određeni rezultat. Upala je bila sanirana i lokalizovana, ali ne i izlječena. Na lijevoj nozi na domalom prstu je ostao gangrenozni proces i kako bi se umanjio rizik od eventualnih komplikacija, danas je odrađena amputacija tog prsta. To ne remeti ni mehaniku ni statiku. Zahvat je radio profesor Laza Davidović na Kliničkom centru. Danas sam primljen i odmah je odrađena amputacija. Očekuje se da će oporavak trajati koliko je uobičajeno za ovakve slučajeve. Ono što je sigurno jeste da neću moći da učestvujem na trenerskom seminaru KS BiH, koji je zakazan za 13. oktobar. Ja se osjećam dobro i očekujem da će oporavak ići po planu. I naravno, očekujem da ću voditi bh. reprezentaciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. Godine”, poručio je Vujošević odmah nakon amputacije.

Duško Vujošević je prst povrijedio nakon utakmice sa Švedskom u Zenici, a zbog komplikacija nije putovao sa reprezentacijom u Armeniju.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vujosevicu-amputiran-prst-lijeve-noge/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot