Sudski policajac iz Teslića za 10.000 KM “sredio” izbjegavanje hapšenja

Objavljeno: 20. 9. 2017 u 14:43h

Policija iz Teslića podnijela je Okružnom tužilaštvu u Doboju izvještaj protiv S. M. (36) iz Teslića zbog sumnje da je, kao radnik Sudske policije, na prevaru uzeo 10.000 KM od sugrađanina.

Prema informacijama iz policije, sumnja se da je S. M. u avgustu ove godine doveo u zabludu osobu sa područja Teslića, govoreći mu da se za koji dan sprema njegovo hapšenje i odvođenje u pritvor zbog krivičnog djela koje je počinio ranije te da on to može spriječiti svojim poslovnim vezama.

Za obećanu uslugu sudski policajac je uzeo 10.000 maraka.

“Muškarac je sudskom policajcu u tri navrata predao novac u iznosu od po 3.250 KM, čime je S. M. na ovaj način ostvario protivpravnu imovinsku korist, dok je oštećenom za isti iznos pričinjena materijalna šteta”, naveli su iz Policijske uprave Doboj.

Policija S. M. tereti za krivično djelo prevara.

Izvor: Glas Srpske / Autor: N.B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sudski-policajac-iz-teslica-za-10-000-km-sredio-izbjegavanje-hapsenja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])