Vjetar lomio grane, padao grad veličine ping-pong loptice! (Video)

Objavljeno: 17. 9. 2017 u 16:58h

Obilna kiša, vjetar i grad veličine ping-pong loptice zahvatili su danas Split.

Nevrijeme je počelo jakom kišom koja je poslije nekoliko minuta prešla u grad potpomognut jakim vjetrom koji je lomio grane. Grad je na nekoliko automobila pričinio štetu, javili su hrvatski mediji.

Nekoliko ulica je usljed veoma obilne kiše potopljeno zbog čega se saobraćaj odvijao otežano.

U Državnom hidrometeorološkom zavodu navode da je meteoalarm za splitsko područje izdao žuto upozorenje što znači da se lokalno i dalje očekuje grmljavinsko nevrijeme, obilna kiša i intenzivniji pljuskovi.

Obilnijih pljuskova jutros je bilo na kninskom i drniškom području gdje je ponegdje palo više od 40 litara kiše po metru kvadratnom.

Jaka kiša juče je padala na području Crikvenice, na Krku, Rabu, U Novom Vinodolskom i kod Vinodolske opštine gdje su poplavljene podrumske prostorije i dvorišta.

Veće količine padavina i podizanje nivoa mora uzrokovali su dizanje šahtova, odrone i plavljenje saobraćajnica, posebno na području Novog Vinodolskog i na ostrvu Krk.

Nevrijeme je sinoć zahvatilo Podravinu i Turopolje, a u Zagrebu i široj okolini padao je grad.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vjetar-lomio-grane-padao-grad-velicine-ping-pong-loptice-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot