Ovo su novi dokazi zbog kojih je Marjanović osumnjičen za ubistvo supruge

Objavljeno: 17. 9. 2017 u 10:56h

Novi dokazi koji bacaju sumnju na Zorana Marjanovica isključivo su u vezi sa forenzičkim ispitivanjima koje je radio centar u Novom Sadu,  nezvanično saznaje”Blic”.

Ta ispitivanja odnose se sa na Marjanovićeve DNK tragove nađene na tijelu njegove supruge, ali i na čestice blata nađene na odjeći žrtve, koji se poklapaju sa onima nađenim na Zoranovoj odjeći.

Za Više tužilaštvo, gdje je osumnjičeni priveden nakon hapšenja, ovi dokazi bili su dovoljni da se izda nalog za hapšenje, kao i da se predloži pritvor, koji je Viši sud i odredio. Pritvor je određen kako Zoran ne bi uticao na svjedoke, što nagovještava da jos neko iz porodice Marjanovic možda posjeduje informacije koje mogu dovesti do rješenja slučaja.

Osumnjičeni se branio ćutanjem.

Zoran Marjanović uhapšen je prethodnog dana u Borči, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gdje mu je određen pritvor do 30 dana. Njegova supruga Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine dok je trčala na nasipu u Crvenki, a njeno tijelo pronađeno je sutradan u kanalu.

Izvor: Blic/Mihailo Jovićević, M. Z. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ovo-su-novi-dokazi-zbog-kojih-je-marjanovic-osumnjicen-za-ubistvo-supruge/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])