Optužnica za pokušaj ubistva: Mladiću pucao u usta

Objavljeno: 16. 9. 2017 u 13:11h

Protiv Admira Topčića (21) iz Zenice podignuta je optužnica zbog pokušaja ubistva, te protiv Ismaila Jusića (22) iz Travnika zbog sumnje da mu pomogao da se sakrije od policije.

Topčić se sumnjiči da je 23. maja u ulici Crkvice u Zenici, dok je sa prijateljem prolazio pored pekare, pucao iz pištolja prema B.R. sa kojim je njegov otac od ranije imao nesuglasica.

U optužnici se navodi da je iz ispalio četiri metka od kojih je jedan ušao na usta B. R. i tom prilikom je zadobio povredu usne šupljine, donjeg djela vilice, povrede jezika i ždrela.

Nakon pucnjave je pobjegao i zatražio pomoć od Jusića kojem je rekao da je pogodio u glavu B. R. i da ne zna da li je živ, te zamolio da mu ustupi stan na korišćenje. On je to uradio, te mu takođe dao i svoju odjeću da se presvuče.

Izvor: Blic/Z. K.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/optuznica-za-pokusaj-ubistva-mladicu-pucao-u-usta/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot