Muk u Borči nakon hapšenja: “Čuli smo vrisku, a Vladimir nam je rekao da je policija odvela Zorana”

Objavljeno: 16. 9. 2017 u 14:36h

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića ispred njegove porodične kuće u beogradskom naselju Borča vladala je jeziva atmosfera. Svjetla u dvorištu bila su upaljena, ali su prostorije u kući bile u mraku. Komšije su bile u svojim domovima, a ulicom je odzvanjao jedino lavež pasa.

Komšije koji žive u istoj ulici otvorili su ekipi „Blica“ svoja vrata. Prema riječima gospođe koja tu stanuje oko 22 časa čula je vrisku i komešanje koje je dolazilo iz pravca kuće u kojoj žive Marjanovići.

“Sjedili smo u kući i večerali, kada smo čuli glasnu vrisku. Ja sam izletila iz kuće da vidim o čemu se radi, ali iz dvorišta nisam ništa mogla da vidim. Izlazeći iz dvorišta naletjela sam na inspektora i upitala ga o čemu se radi, on je rekao da ne brinem, da nije ništa strašno, pa sam odlučila da se vratim u kuću”- priča komšinica.

Kasnije, kada se situacija malo smirila, izašla je opet, a ispred kuće porodice Marjanović tada nije zatekla nikoga.

“Pošto se znamo dugo, jer smo komšije godinama, odlučila sam da odem i pitam šta se zbilo. Vrata mi je otvorio Vladimir, Zoranov otac, koji mi je rekao da su priveli njegovog sina. Bio je strašno potrešen, pa sam odlučila da im više ne smetam i otišla sam kući. Od tada nema nikoga, a mislim da porodica nije više u kući” – istakla je komšinica.

Drugi ljudi iz komšiluka nisu bili raspoloženi za razgovor.

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene.

Izvor: Blic/Marija Antonijević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/muk-u-borci-nakon-hapsenja-culi-smo-vrisku-a-vladimir-nam-je-rekao-da-je-policija-odvela-zorana/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])