Narednih dana promjenljivo i nestabilno

Objavljeno: 14. 9. 2017 u 12:32h

Vrijeme u Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo i nestabilno uz mjestimične pljuskove, dok se početkom sljedeće sedmice očekuje jače naoblačenje.

Danas će biti pretežno sunčano i toplije vrijeme uz postepeno povećanje oblačnosti u zapadnim i sjevernim krajevima krajem dana i najvišu dnevnu temperaturu vazduha od 26 do 31 stepen, u višim predjelima od 19 stepeni Celzijusovih, rečeno je u Republičkom hidrometeorološkom zavodu Srpske.

Sutra se poslije svježeg jutra očekuje promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane intervale i jutarnju temperaturu vazduha od osam do 14, na jugu do 16 stepeni i najvišu dnevnu od 20 do 25, na jugu do 27 stepeni Celzijusovih.

U subotu, 16. septembra, zadržaće se promjenljivo oblačno vrijeme. Prema večeri na zapadu će biti nešto više oblaka uz pljuskove i grmljavinu, dok se tokom noći jače padavine očekuju i na sjeveru.

Jutarnja temperatura vazduha od devet do 14, a najviša dnevna od 23 do 28 stepeni Celzijusovih.

Kiša, koja će padati u noći između subote na nedjelju, 17. septembra u zapadnim i sjevernim krajevima do jutra će se proširiti na većinu krajeva. U drugom dijelu dana doći će do postepenog razvedravanja.

Drugog dana vikenda najviša dnevna temperatura biće od 21 do 26 stepeni Celzijusovih.

Početkom naredne sedmice dolazi do pogoršanja vremena. U ponedjeljak 18. septembra očekuje se naoblačenje sa obilnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom, koji će tokom noći i do jutra zahvatiti sve krajeve.

Meteorolozi za ponedjeljak, 18. septembar, najavljuju temperaturu vazduha od 20 do 25 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/narednih-dana-promjenljivo-i-nestabilno/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])