Optuženi za ubistvo se skrivao u grmlju

Objavljeno: 11. 9. 2017 u 19:26h

Saša Vidović (35) iz Bijeljine, koji je optužen za ubistvo Miroslava Lazarevića (32), a koji je jesenas izrešetan iz automatske puške u Istočnom Novom Sarajevu, tokom policijske potjere sarajevskim ulicama skrivao se u grmlju.

To je danas, u Okružnom sudu Banjaluka, posvjedočio policajac koji je učestvovao u hapšenju Vidovića, te Aleksandra Bulatovića (30) iz Istočnog Sarajeva, a koji je takođe optužen za to ubistvo.

Policajci su, pritom, potvrdili da lica optuženih odgovaraju licima bjegunaca koji su pohapšeni nakon što je BMW X5, za koji se vjeruje da je korišten tokom likvidacije, zapaljen u Sarajevu.

Policajac Vito Oroz kazao je da je Vidović uhapšen u donjem vešu, dok je Orozov kolega Armin Skoko kazao da se ovaj bjegunac skrivao u grmlju. Bulatović i Vidović su optuženi da su pripremili i ogranizovali ubistvo Lazarevića, počinjeno 16. oktobra prošle godine dva časa iza ponoći.

Na njega su, dok je vozio golfu 7, u Beogradskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu ispaljena čak 24 hica iz automatske puške. Po optužnici, dočekali su ga u BMW-u X5, kojim su potom pobjegli prema Sarajevu, gdje su to vozilo zapalili, a unutra je izgorjela i puška s mecima.

Izvor: Nezavisne/Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/optuzeni-za-ubistvo-se-skrivao-u-grmlju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot