Laktaši: Rasvjetljeno više krivičnih djela, pronađena droga

Objavljeno: 11. 9. 2017 u 16:04h

Tokom vikenda policijski službenici Policijske stanice Laktaši uhapsili su pet lica koja su osumnjičena da su izvršili tri krivična djela “Teška krađa”, “Krađa” i “Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga” na području opštine Laktaši.

Tokom ispitivanja utvrđeno je da su lica D.B. (1997) i još jedno lice (1997) iz Banjaluke, tokom noći 27/28.08.2017. godine pokušali izvršiti pljačku objekta u Kriškovcima i uzeti novac, međutim nakon aktiviranja alarma su odustali i pobjegli. Ova lica se takođe sumnjičene da su u mjesto Kriškovci ukrali motor marke „Tomos“, koji je kasnije pronađen i vraćen vlasniku, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijski službenici su zatim utvrdili da su lica M.N. (1997), M.K. (1999) i P.V. (1973) svi iz Prnjavora, 10.08. i 15.08. 2017. godine izvršili krivična djela na štetu isto vlasnika trgovače radnje u mjestu Petoševci, odakle su ukrali novac od oko 1.300,00 KM.

Radeći na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela, policijski službenici su došli do saznanja da se u mjestu Trn, vrši prodaja supstanci i preparata koji su deklarisani kao opojna droga, te se uhapsili tri lica. Uhapšeni su T.B. (1998), S.Š. (1996) i sedamnaestogošinjak svi iz Banjaluke, a pronađena je i određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na marihuanu, kazala je portparolka PU Banjaluka Marija Markanović.

O svemu je obavješten i nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor: mojabanjaluka.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/laktasi-rasvjetljeno-vise-krivicnih-djela-pronadena-droga/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])