Nesvakidašnja nesreća: Kamion sa 24 tone papira blokirao cestu (Foto)

Objavljeno: 9. 9. 2017 u 15:08h

Vozač kamiona koji je prevozio 24 tone papira izgubio je kontrolu nad volanom i skoro se prevrnuo na cesti u Bjelovaru.

Na mjesto nesreće stigla je vučna služba s ogromnom dizalicom koja će početi sa izvlačenjem kamiona nakon što se pretovari sav njegov teret.

Vozač kamiona Klaudio Georgescu je kazao da je osjetio kako nešto s upravljačem nije uredu, pa vjeruje da je to uzrok zbog kojeg je na ravnom dijelu ceste prvo zahvatio trotoar, potom prošao kroz putni jarak i preko betonskog putnog mosta u dvorište kuće.

Kamion je otišao u lijevu stranu ostavši popriječen preko ceste zbog svoje veličine. Policija preusmjerava saobraćaj okolnim smjerovima.

Izvor: 24sata.hr/Željko Rukavina

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nesvakidasnja-nesreca-kamion-sa-24-tone-papira-blokirao-cestu-foto/||claudebot