U Pragu poginuo učenik iz Šibenika

Objavljeno: 3. 9. 2017 u 16:32h

Učenik Saobraćajno-tehničke škole iz Šibenika poginuo je prilikom pada sa balkona jednog hotela u Pragu, gdje se nalazio na ekskurziji.

“Naš učenik pao je sa nekoliko metara visine i preminuo. Dugo su ga pokušavali reanimirati, ali nažalost, oživljavanje nije uspjelo”, rekao je za portal “Šibenik In” direktor škole Zdravko Peran, kojeg su o nesreći obavijestili nastavnici. Što se tačno dogodilo, još ne zna.

Prema pričama učenika i nastavnika, učenik je izašao na balkon popušiti cigaretu, nakon čega je pao, javljaju hrvatski mediji. Agencija za obrazovanje u kontaktu je sa hrvatskom Ambasadom u Pragu koja pruža svu pomoć na terenu. Peran je posjetio porodicu poginulog učenika, gdje je otišao u pratnji ekipe Hitne pomoći.

“Bio je to jako dobar učenik, pametan i miran. Ta porodica ima četvoro djece, a prije nekoliko godina izgubili su oca. Šta se tačno dogodilo i kako je pao, saznaćemo kada detalji budu službeno potvrđeni, a do tada sam o svemu obavijestio šibensku policiju koja je u stalnom kontaktu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Ministarstvom spoljnih poslova”, rekao je direktor škole.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-pragu-poginuo-ucenik-iz-sibenika/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])