Taksista pokušao silovati djevojčicu u Brčkom?

Objavljeno: 29. 8. 2017 u 13:43h

Brčanskoj policiji prijavljen je pokušaj silovanja 15-godišnje djevojčice i u toku je istraga o ovom slučaju.

“Policija Brčko distrikta je 26. avgusta u večernjim satima zaprimila telefonsku prijavu o pokušaju silovanja. Odmah nakon prijave, na mjesto događaja izašla je policija i poduzela mjere iz svoje nadležnosti. Nakon prikupljenih informacija o prijavljenoj osobi i oštećenoj, obavješteno je Tužilaštvo Brčko distrikta, pod čijim nadzorom i uputama se poduzimaju određene mjere i radnje. Nakon utvrđivanja činjenica biće podnesen izvještaj tužilaštvu”, kazali su iz brčanske policije.

Prema navodima A. A., majke 15-godišnjakinje, njena ćerka je tog dana otišla kod drugarice koja stanuje u blizini stadiona. Njih dvije su, kako navodi, sjedile ispred drugaricine kuće, kada se iznenada začulo lupanje iza zida stadiona. Tada se, kako kaže, pojavio M. H., taksista iz Brčkog, koji im je kazao da mu treba pomoć da pridrži cijev za vodu i da ne može sam.

“Moja S. je ustala i pošla mu pomoći. Naivno dijete nije ni pretpostavilo šta će se desiti dalje. Dotični je nju uvukao u pomoćnu prostoriju igrališta, podupro vrata kolicima sa krečom i sa dva kamena i počeo je dirati svuda. “Vidi kako si se razrasla, de skini grudnjak… Sigurno si imala više momaka, znaš kako je to lijepo!”, govorio je mom djetetu. Dalje neću ni da pričam. Curica je plakala, molila da je pusti, pokušavala pobjeći, a on nije odustajao. Međutim, iz trećeg puta ona je uspjela odgurnuti kolica i cigle i pobjegla kod drugarice plačući i ne znajući za sebe”, ispričala je potresena majka.

Navodi kako je taksista djevojčici, dok je bježala, dobacio da će joj se “odužiti” u gradu.

“Moje dijete se sad boji i ne zna kako će u školu. Ona se školuje u gradu, a taj gad taksira i vrijeba svaki dan. Policija ga je nakon toga privela, ali je on u svoje opravdanje rekao da je ona to tražila”, kazala je majka.

Izvor: faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/taksista-pokusao-silovati-djevojcicu-u-brckom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])