Više puta prevario smrt, izgubio život za volanom (Foto)

Objavljeno: 28. 8. 2017 u 14:39h

Jugoslav Jokić (47) zvani Turšija iz Petrova, koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Gračanice, više puta prevario je smrt tokom rata, kada je ranjavan.

Jokića, koji je bio trener ŽFK Sloga Petrovo, kao i predsjednik Udruženja ratnih vojnih invalida, svi koji su poznavali opisuju kao neustrašivog borca, heroja odbrane Ozrena. Kažu da ga je odlikovala hrabrost, ali i spremnost da svima pomogne u nevolji.

On je u subotu, oko 16.50, život izgubio na magistralnom putu Doboj – Tuzla, kod gračaničke gradske deponije u naselju Grabovac, u saobraćajnoj nesreći, u kojoj su učestvovala četiri vozila. Kobnih momenata bio je za volanom kombija, a u nesreći, uz njega, učestvovali su i kamion, koji je vozio S.E. (29) iz Gračanice, opel, kojim je upravljao Đ.R. (39) iz Banjaluke, te reno, za čijim upravljačem je bio A.N. (45) iz Beograda.

O kakvom je udaru riječ govori i podatak da su vatrogasci morali sjeći lim smrskanog kombija da bi izvukli tijelo Jokića, a koji je, sudeći po riječima očevidaca, podletio pod kamion.

U nezgodi je povrijeđeno nekoliko osoba i one su prevezene u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Gračanici radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje kako je došlo do ove teške saobraćajne nesreće. Iz policije nisu mogli da otkriju više detalja.

“Na magistralnom putu M-4 Doboj – Tuzla u subotu popodne dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala četiri vozila i u kojoj je jedna osoba smrtno stradala”, kazali su iz policije.

Zbog tog udesa na magistralnom putu Doboj – Tuzla  saobraćaj je duže vrijeme bio potpuno obustavljen. Pretpostavlja se da će, s ciljem da se utvrde uzroci tragedije, vozila koja su učestvovala u sudaru biti predmet vještačenja, što je jedan od koraka koje istražioci preduzimaju u ovakvim slučajevima.

Izvor: Nezavisne/Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vise-puta-prevario-smrt-izgubio-zivot-za-volanom-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])