Žena zapalila petrolejom radnicu dragstora!

Objavljeno: 25. 8. 2017 u 11:12h

Radnica dragstora nu Bulevaru Nemanjića u Nišu, stara 32 godine, zadobila je opekotine po licu i tijelu kada ju je sinoć oko 22 časa polila petrolejom i zapalila jedna žena.

Napad se desio u dragstoru nedaleko od pijace Krive livade, gdje napadnuta žena radi kao prodavačica.

“Nakon što je prodavačicu polila braon tečnošću nalik petroleju i zapalila, žena koja ju je napala je pobjegla, a njene koleginice su priskočile da je gase”, kaže izvor upoznat sa okolnostima ovog slučaja.

Povrijeđena prodavačica je prebačena u KC Niš i zbrinuta na Klinici za plastičnu hirurgiju.

“Pacijentkinja je zadobila opekotine gornjeg dijela leđa, lica vrata i obje ruke, ali je stabilno i nije životno ugrožena. Opekotine većim dijelom nisu teške, može se očekivati da jedino sporadično neki dijelovi na leđima budu malo dublje opekotine II B stepena. Njeno opšte stanje je dobro, ali je veoma uzbuđena”, kaže dežurni plastični hirurg dr Jadranka Paravina.

Policija je započela uviđaj i radi na rasvijetljavanju svih okolnosti.

Izvor: Blic/B. Janačković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zena-zapalila-petrolejom-radnicu-dragstora/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])