Ostala bez krune zbog posjete Izraelu

Objavljeno: 25. 8. 2017 u 10:32h

Libanka koja živi u Švedskoj Amanda Hana ostala je bez krune mis Libana emigrantkinja nakon što su organizatori nadmetanja ljepote otkrili da je posjetila Izrael prošle godine.

Odluku o tome donio je libanski ministar turizma jer posjeta Izraelu predstavlja kršenje libanskih zakona. Hana je u Izrael otputovala sa švedskim pasošem, u okviru školske ekskurzije.

Izrael se smatra neprijateljskom zemljom i putovanja u nju su zabranjena Libancima, a takođe i dolazak Izraelaca u Liban.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ostala-bez-krune-zbog-posjete-izraelu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot