Ubio se Prijedorčanin, u oproštajnom pismu otkrio zašto

Objavljeno: 23. 8. 2017 u 14:56h

Ranko Sučević (47) iz Ljubije kod Prijedora, čiji je nestanak policiji, PS Ljubija PU Prijedor, prijavljen 21. avgusta u 8.30 sati, pronađen je juče oko 16.35 sati mrtav na lokalnom makadamskom putu u Briševu kod Prijedora.

Odmah je obaviještena i policija i obavljen uviđaj tokom kojeg je potvrđeno da je riječ o samoubistvu koje je Sučević počinio tako što je u sebe pucao iz vatrenog oružja.

Zvezdana Alendarević, portaporolka PU Prijedor, potvrdila je da je lice koje je nestalo u nedjelju izvršilo samoubistvo, kao i da u slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Nezvanično, saznaje Avaz da je Sučević iza sebe ostavio oproštajno pismo u kojem je naveo da je motiv zbog kojeg je digao ruku na sebe razvod sa suprugom koja je inače i prijavila njegov nestanak.

Sučević nije bio stalno zaposlen a u posljednje vrijeme je radio kao noćni čuvar u jednom ugostiteljskom objektu u Ljubiji. Prošle godine je zapalio neku baraku u kojoj je povremeno sam boravio.

Izvor: Avaz/M. Z.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ubio-se-prijedorcanin-u-oprostajnom-pismu-otkrio-zasto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])