Restart stavio Mićića na “crnu listu”!

Objavljeno: 23. 8. 2017 u 15:39h

Nakon članova Predsjendištva BiH i ministara u Vladi Republike Srpske, u nabavku skupih službenih limuzina krenuli su i gradonačelnici.

Nakon gradonačelnika Prijedora Milenka Đakovića,luksuznim automobilom “počastiće” se i prvi čovjek Bijeljine Mićo Mićić. Naime, za potrebe kabineta gradonačelnika Bijeljine uskoro će biti kupljen audi vrijedan 124 839 KM.

U Službenom glasniku je 10. avgusta objavljeno da je najpovoljniji ponuđač „Audi centar Banjaluka“, sa ponuđenom cijenom od 106 700 KM, bez PDV.

U Odluci stoji kako je ustanovljeno da je „ponuda u potpunosti ispunila uslove predviđene tenderskom dokumentacijom”.

Iz udruženja Restart Srpska Mićiću su poručili da ukoliko ne povuče odluku o kupovini skupocjenog automobila, može očekivati protest ispred gradonačelničkih kancelarija u Bijeljini.

“Nas ne zanima iz koje ste partije, standardi su isti za sve: nećemo dozvoliti da trošite narodni novac na ovakve stvari, gospodo! “– objavljeno je na Fejsbuk stranici Restarta.

Inače, za samo tri sata, hiljadu Banjalučana je potpisalo peticiju Restarta i reklo “NE” nabavci skupih automobila za funkcionere. Cilj im je da prikupe barem tri hiljade potpisa, a očekuju da će mnogo više građana potpisati njihovu peticiju.

Već naredne srijede Restart Srpska planira da svoj predlog s potpisima pošalje Vladi Srpske. Čekaće na odgovor sedam dana. Ako ih budu ignorisali ili odbace njihovu inicijativu, najavljuju nove proteste.

Izvor: Istinito

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/restart-stavio-micica-na-crnu-listu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])