Saopštenje za javnost Željka Vinčića povodom natpisa u medijima

Objavljeno: 22. 8. 2017 u 13:47h

Povodom nemilih dešavanja u noći sa subote na nedjelju ispred prnjavorskog noćnog kluba Akvarijus, i medijskih natpisa o masovnoj tuči, kao i navodima kako je u tuči učestvovao suvlasnik kluba Željko Vinčić, na adresu portala  prnjavor.info stigao je dopis, u kome Vinčić demantuje navode.

Saopštenje za javnost prenosimo u potpunosti:

„Vezano za medijske natpise o masovonoj tuči, u kojoj sam kako je u novinskim tekstovima  navedeno i ja učestvovao, imam potrebu da se oglasim, kako bi javnost bila upoznata sa stvarnim dešavanjima i pravom istinom. U noći sa subote na nedjelju, neposredno pred kraj radnog vremena kluba, porječakili su se Jovan Pušić i momak mlađe životne dobi čiji mi identitet nije poznat. Pomenuti momak je zapeo za djevojku koja je bila u društvu Pušića, iako se izvinuo, Pušić mu je rekao da izađe napolje, nakon što se uputio ka izlazu, momci koji su navedeni u tekstu, kao učesnici masovne tuče, krenuli su ka njemu. U tim trenucima krenuo sam kući te sam bio očevidac dešavanja, jer sam se savim slučajno zadesio na stepeništu. Pored mene je bio Đorđe Rogić kojeg sam izvukao iz gužve ( ako se gužvom može nazvati naguravanje) i rekao da se ne miješa, jer ću mu pozvati oca, što sam i učinio. Niti je Rogić mene pokušao udariti, niti ja njega, a o bilo kakvoj tuči između nas dvojice nema govora. Svi su tada izašli napolje, gdje je bila i policija, koja je počela hapsiti momke. Izašao sam i ja napolje da vidim šta se dešava, nije mi bilo jasno zašto policija hapsi ljude, kada ništa osim naguravnja nije bilo. Prišao sam policiji pitajući šta se dešava i zašto hapse ljude. U tom trenutku mi je stariji od braće Savić rekao, „Šta ti hoćeš“, dok je mlađi brat rekao „Pusti ga nije ništa kriv“, nakon toga prilazi policija hapsi nas sve i odvodi u stanicu na razgovor. To bi bila istina o onome šta se te noći dešavalo, pri čemu odgovorno tvrdim da se ni ja, ni Đorđe Rogić nismo tukli, niti smo to pokušali“.

Da podsjetimo agencije su prenijele vijest kako su se  u noći sa subote na nedjelju u masovnoj tuči isped noćnog kluba Akvarijus sukobili Vinčić i Rogić, što je suvlasnik kluba dopisom demantovao.

Izvor: Prnjavor.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/saopstenje-za-javnost-zeljka-vincica-povodom-natpisa-u-medijima/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot