Dragici i Luki Stanarević potrebna pomoć!

Objavljeno: 22. 8. 2017 u 14:33h

Dragica (58) i Luka Stanarević (65) iz Prijedora obratili su se Fondaciji Humana Srpska za pomoć. Dragica i Luka su veoma lošeg zdravlja. Dragica je više puta operisana kao i Luka, ne rade, nemaju stalna primanja i kažu da su tri obroka za njih luksuz.

Stanarevići su izbjegli iz Bihaća 1995. godine nakon čega su se nastanili u Prijedoru. Dok ih je zdravlje služilo radili su bilo kakve poslove kako bi obezbjedili sredstva za život i novac za kupovinu placa i izgradnju kuće što su i uspjeli.

Kada je zdravlje počelo da popušta u kuću Stanarevića se uvukla neimaština.

Dragica pred kraj šeste decenije života veš pere ručno jer kako kaže kupovina polovne veš mašine za ovu porodicu je luksuz. Zime koja dolazi se plaše jer nemaju šporet na drva, a i ono malo namirnica koje bi skuvala ne može jer Stanarevići nemaju ni električni šporet. Dragica i Luka nemaju stalna primanja.

Ipak Dragica ističe da su im najpotrebniji hrana i sredstva za higijenu, a ukoliko bi bilo sredstava za kupovinu šporeta i veš mašine, Stanarevićima bi život bio mnogo lakši.

Materijalne donacije u vidu hrane i sredstava za higijenu mogu se dostaviti u prostorije fondacije, dok se novčane uplate mogu vršiti na žiro račun Fondacije “Humana Srpska” u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za Stanareviće.

Za više informacija obratite se direktno Fondaciji “Humana Srpska” na zvaničnoj web stranici www.humanasrpska.org, na e-mail: [email protected] ili putem telefona na 066 477 375 ili 066 444 727.

Nadamo se da će oni koji imaju mogućnost da pomognu Stanarevićima podržati akciju i udružiti se zajedno kako bi ovom bračnom paru lošeg zdravlja olakšali svakodnevnicu.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dragici-i-luki-stanarevic-potrebna-pomoc/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot