Ugostitelji iz BiH pronađeni mrtvi u kući u Solt Lejk Sitiju

Objavljeno: 21. 8. 2017 u 09:36h

Ugostitelj Samir Skender (51) i njegova supruga Miraheta (49) pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u predgrađu Solt Lejk Sitija juče.

Njihove kćerke su čule pucnjavu u porodičnoj kući i nazvale policiju.

“Odmah smo reagovali i potvrdili smo da smo pronašli dva beživotna tijela na mjestu događaja”, izjavio je Džef Konger iz policijske stanice.

Policija ovaj čin istražuje kao ubistvo i samoubistvo, prenose američki mediji, prenosi “The Salt Lake Tribune”.

Komšinica para iz BiH rekla je američkim medijima da su ona i njena sestra bili bliski prijatelji s njihovim kćerkama, prenosi “Faktor.ba”.

“Oni su bili tako dobri ljudi. Stvarno je žalosno. Ovo se moglo dogoditi svakome i zašto se baš njima desilo”, izjavila je ona.

Skenderovi su vlasnici restorana “European Pizza Deli” koji se nalazi u blizini njihove kuće. Na vratima restorana piše da je zatvoren i da će biti ponovo otvoren 11. septembra.

Komšije kažu da je par trebalo uskoro da otputuje u Bosnu i Hercegovinu.

Izvor: Faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ugostitelji-iz-bih-pronadeni-mrtvi-u-kuci-u-solt-lejk-sitiju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])