Saobraćajke odnijele četiri života ovog vikenda

Objavljeno: 21. 8. 2017 u 09:52h

U teškim saobraćajnim nesrećama u BiH proteklog vikenda poginule su četiri osobe, dok je više njih povrijeđeno.

U nesreći koja se u noći između subote i nedjelje dogodila na putu Lončari – Obudovac poginuo je biciklista. Prema informacijama iz Policijske uprave Bijeljina, nesreća se dogodila oko ponoći u Donjim Žabarima, kada su se sudarili golf 4, kojim je upravljao V.P. iz Brčkog, i bicikl, koji je vozio D.V. Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, u pitanju je Dušan Vidaković (55). U udesu koji se dogodio u Loparama nastradao je vozač opela kadeta Milorad Cvjetković (43).

On je poginuo u direktnom sudaru s fordom eskortom, koji je vozio 50-godišnji Milan Trifković iz Ugljevika. Nesreća se dogodila u Priboju, na putu Bijeljina – Tuzla, u subotu oko 20 sati. Prilikom sudara Trifković je teško povrijeđen i prevezen je u bijeljinsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. U Mostaru život je izgubio dvadesetogodišnjak, dok su dvije osobe povrijeđene.

Naime, na putu M-17, na lokalitetu Kovačine, sudarili su ford fokus, kojim je upravljao I.K. (24), i moped, koji je vozio D.I. (20), koji je i poginuo. Nesreća se dogodila nešto prije ponoći u noći između subote i nedelje. “Smrtno je stradao D.I. iz Mostara, dok je teže tjelesne povrede zadobio njegov suvozač E.I. (18)”, potvrdili su iz MUP-a HNK. Još jedan mladi život je nestao u trenu kada je sa magistralnog puta Kostajnica – Kozarska Dubica sletio seat, za čijim volanom je bio Bojan Bilić (19).

“O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Kostajnica”, kazala je Zvezdana Alendarević, portparol PU Prijedor.

Nesreće nisu mogle zaobići ni Banjaluku, pa je tako juče prije podne u mjestu Karanovac došlo do udesa između autobusa i kedija, u kojem su povrijeđene dvije osobe. Povrijeđeni su prevezeni u Službu hitne pomoći. Povrijeđeni su se nalazili u teretnom vozilu kedi. Radi se o Saudinu Heljiću (54) i Mirseti Heljić (54) iz Bugojna.

Prema prvim informacijama, radi se o supružnicima. Autobus auto-prevoznika “Kole turs”, sa kojim su se sudarili, vozio je Teodor Ponorac (61). Zadnji udes i u kojem su učestvovala tri auta dogodio se na magistralnom putu Tuzla – Orašje. Učestvovala su dva putnička vozila i kedi. Jedno vozilo se od udara prevrnulo u jarak pored puta. Nekoliko osoba je povrijeđeno, ali nije poznat stepen povreda.

Izvor: Nezavisne/Nikola Vidačković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/saobracajke-odnijele-cetiri-zivota-ovog-vikenda/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot