Policija kod dvojice Prijedorčana pronašla drogu

Objavljeno: 21. 8. 2017 u 16:10h

Kod Prijedorčanina D.P. (34) i M.A. (26) policija je pronašla i od njih oduzela drogu, potvrđeno je “Nezavisnim”.

U pitanju je 14 paketića sa bijelim prahom koji asocira na spid, ukupne bruto mase 22,63 grama, 11 paketića materije koja asocira na marihuanu ukupne bruto mase 15,97 grama, te 24 tablete koje asociraju na ekstazi.

Zapljena je izvedena nakon što su policajci Sektora kriminalističke policije PU Prijedor prekjuče, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja o posjedovanju droge, kontrolisali tri Prijedorčanina, a sporne materije je pronašla kod njih dvojice.

Nad D.P. je izvršena kriminalistička obrada, i protiv njega će, nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za krivično djelo neovlaštena prozvodnja i promet droge.

“Oduzeta droga biće deponovana u depozit Osnovnog suda u Prijedoru”, navela je Zvezdana Alendarević, portparol PU Prijedor.

Podsjetimo, Policijska uprava Prijedor, tokom ove godine, preduzela je niz aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe narkotika.

“One su rezultirale oduzimanjem 24 kilograma marihuane, 326 grama spida, 10 grama kokaina, 105 stabljika indijske konoplje i 159 sjemenki kanabisa, a otkrivene su i dvije improvizovane laboratorije za uzgoj indijske koplje”, podsjetila je Alendarevićeva.

Pritom je prijedorska policija, tokom ovog mjeseca, u saradji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, od dva lica iz Prijedora oduzela 944,80 grama heroina.

“Policijska uprava Prijedor će u narednom periodu nastaviti sa represivnim ali i preventivnim aktivnostima suzbijanja zloupotrebe narkotičkih sredstava, u okviru kojih će se, u školskim ustanovama osnovnog i srednjeg obrazovanja održati i edukativna predavanja na temu zloupotrebe opojnih droga”, napominje Alendarevićeva.

Izvor: Nezavisne/Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/policija-kod-dvojice-prijedorcana-pronasla-drogu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot