Akcija počinje od sutra, saznajte više: S FlixBusom do njemačkih gradova za 30KM!

Objavljeno: 21. 8. 2017 u 14:03h

Evropski start-up FlixBus u saradnji odlukom Uprave Bisstoursa pušta u prodaju ograničen broj karata po atraktivnoj cijeni od 30KM. Akcija počinje 22.8. u 11h i traje dva dana.

Cijena se odnosi se na jednosmjerna putovanja iz Sarajeva, Kaknja, Zenice, Doboja, Dervente, a u periodu od 28.8 do 27.9.2017. (izuzev putovanja u smjeru Münchena u periodu Oktoberfesta). Karte će biti dostupne putem FlixBus mobilne aplikacije, a odnose se na sve njemačke destinacije koje se mogu pronaći u zelenoj mreži, bilo povezane direktno s BiH ili s presjedanjima.

“Ovom akcijom zajedno s našim regionalnim partnerom Bisstoursom omogućili smo našim putnicima iz i u BIH povoljna putovanja prema najpopularnijim njemačkim destinacijama poput Münchena, Stuttgarta, Frankfurta, Berlina, Hamburga, Düsseldorfa, Dortmunda i drugih njemačkih destinacija koje se mogu pronaći u našoj zelenoj mreži. Ovo može biti izvrsna prilika za sve one koji nisu bili na godišnjem odmoru ili putuju kako bi posjetili porodicu i prijatelje. – istaknula je Petra Milanović, portparol odnosa s javnošću za FlixBus CEE.

Pametna i zelena putovanja dostupna svima

Bosna i Hercegovina se pridružila zelenoj mreži prije nešto više od dva mjeseca kada je krenula prva linija Sarajevo <> Dortmund, a vrlo brzo omogućene su i direktne linije prema Sloveniji. Trenutno je povezano nešto više od 20 destinacija iz BIH s preko 350 destinacija diljem Evrope. Na globalnoj razini FlixBusom je do sada putovalo 60 miliona putnika kojima je na raspolaganju zelena mreža kroz 26 europskih država i 1200 destinacija s 200.000 dnevnih linija.

FlixBus putnicima omogućuje besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatnu prtljagu te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska.

FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna na 20 evropskih jezika. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti.

Sve destinacije, frekvencije putovanja, veze te cijene mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr ili putem mobilne aplikacije.

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/akcija-pocinje-od-sutra-saznajte-vise-s-flixbusom-do-njemackih-gradova-za-30km/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot