Danas sunčano i toplo, poslijepodne naoblačenje

Objavljeno: 19. 8. 2017 u 09:18h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti sunčano i toplo vrijeme, dok se poslijepodne očekuje naoblačenje.

Postepeno naoblačenje očekuje se prvo na zapadu, a kasnije popodne i uveče na krajnjem zapadu će se javiti i prvi pljuskovi, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srpske.

U noći između subote i nedjelje kiša i pljuskovi sa grmljavinom će jačati i širiti se od zapada preko sjevera duž rijeke Save ka istoku uz jačanje sjeverog vjetra koji će povremeno imati i olujne udare. Ponegdje će biti i jačih pljuskova uz lokalno obilnije padavine.

Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni, popodne u skretanju na sjeverni. U noći na sjeveru jak, ponegde i olujni vetar, podaci si su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od 33 do 39, u višim predjelima od 28 stepeni Celzijusovih.

Temperatura jutros u 8.00 časova: Kalinovik i Šipovo 13 stepeni Celzijusovih, Gacko i Sokolac 14, Čemerno, Višegrad, Rudo, Bjelašnica i Bugojno 15, Istočno Sarajevo, Foča, Nevesinje i Livno 16, Ribnik, Mrkonjić Grad, Bileća, Novi Grad, Prijedor, Srebrenica i Han Pijesak 17, Sarajevo i Tuzla 18, Krupa na Uni i Banjaluka 19, Brod, Srbac, Zvornik i Bijeljina 21, Trebinje i Doboj 22, Mrakovica 24, a Neum 25 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/danas-suncano-i-toplo-poslijepodne-naoblacenje/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot