Uhapšen ubica devetnaestogodišnje radnice na benzinskoj pumpi

Objavljeno: 18. 8. 2017 u 15:34h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvijetlili su ubistvo radnice „NIS Petrola“ Kristine Kaplanović (19) i uhapsili Miloša Srebrića (35), osumnjičenog da je 25. maja ove godine počinio to krivično djelo.

Srebrić je na benzinskoj pupmi „NIS Petrola“ u naselju Veliki Mokri Lug uz upotrebu vatrenog oružja počinio razbojništvo i tom prilikom teško ranio Kristinu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela – teško ubistvo, razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Miloš Srebrić je rodom iz Niša i već je ranije bio osuđivan za razbojništva.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapsen-ubica-devetnaestogodisnje-radnice-na-benzinskoj-pumpi/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot