Nestao Tripo Dželatović iz Bileće, policija apeluje za pomoć u potrazi

Objavljeno: 17. 8. 2017 u 11:01h

Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da je nestalo lice, Tripo Dželatović.

Naime, navedeno lice se 12.08.2017. godine sa grupom sezonskih radnika uputilo autobusom u Gradišku radi obavljanja sezonskog posla – berbe jabuka, a od samo dva dana poslje mu se gubi svaki trag.  Nestali ima 39 godina, visok je oko 182 cm, ima oko 95 kg, srednje građe, sjede kose i bez tetovaža na tijelu.

Prilikom odlaska u Gradišku na sebi je imalo plave farmerke i crne patike „Nike“.

Policijska uprava Trebinje apeluje na sve građane da ukoliko primjete lice sa fotografije obavijeste o tome najbližu policijsku stanicu ili pozovu besplatni broj telefona „122“.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nestao-tripo-dzelatovic-iz-bilece-policija-apeluje-za-pomoc-u-potrazi/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot