Dijete preminulo nakon što je vozač udario troje pješaka

Objavljeno: 17. 8. 2017 u 10:17h

U zeničkom naselju Radakovo u ulici Bistua Nova juče u poslijepodnevnim satima dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je vozač motornog vozila udario tri pješaka, a petogodišnje dijete je zbog težine povreda preminulo u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su izjavili da se nesreća dogodila oko 15:30 sati kada je vozač putničkog motornog vozila Škoda Fabia H. E. vozilom udario tri osobe.

Dvoje povrijeđenih je kolima Hitne pomoći prevezeno na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica, dok je jedna osoba zadržana u Službi za hitnu pomoć.

Iz MUP-a ZDK za Klix.ba je potvrđeno je da je petogodišnje dijete uslijed povreda preminulo u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvor: Klix/E. M.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dijete-preminulo-nakon-sto-je-vozac-udario-troje-pjesaka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot