Zbog krađe grudnjaka u Njemačkoj uhapšeni državljani BiH

Objavljeno: 16. 8. 2017 u 16:58h

Policija njemačkog grada Emlihajm lišila je slobode dva državljanina Bosne i Hercegovine zbog krađe u jednom butiku.

Kako prenose njemački mediji krađa se odigrala u utorak, a glavni akteri su državljani BiH starosti 52 i 29 godina koji su iz butika ukrali dva grudnjaka.

Ono što je neobično u ovoj pljački jeste da su obojica državljana BiH muškarci.

Oni su, kako javlja portal “vechtenewes” ušli u radnju odakle su iznijeli dva grudnjaka koje nisu platili, nakon čega se oglasio alarm. Za njima su krenuli i neki kupci koji su se u tom momentu nalazili u butiku. Nakon što su ih stigli kradljivci su vratili grudnjake i dali se u bijeg pješke.

Međutim, ubrzo ih je pronšla policija i uhapsila, a u njihovom automobilu su pronađeni predmeti ukradeni u drugim radnjama.

Izvor: Nezavisne/S. L.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zbog-krade-grudnjaka-u-njemackoj-uhapseni-drzavljani-bih/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot