Vremenska prognoza za sutra

Objavljeno: 15. 8. 2017 u 15:03h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu od 27 do 32, na jugu do 35 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti svježe i pretežno vedro. Ponegdje oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku uz kratkotrajnu maglu. Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 18, na jugu od 19 do 23 stepena.

Poslijepodne na zapadu i jugoistoku mogući su lokalni pljuskvovi, najavljeno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srpske.

Vjatar će biti slab do umjeren sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U BiH je danas u većini krajeva bilo sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 12, Čajniče, Čemerno, Han Pijesak i Kalinovik 21, Ivan sedlo 22, Sokolac 23, Bugojno, Sarajevo 25, Gacko, Mrakovica, Mrkonjić Grad, Ribnik, Šipovo, Srebrenica i Jajce 26, Foča, Rudo, Livno 27, Srbac, Višegrad, Nevesinje, Gradačac, Tuzla, Zenica 28, Banjaluka, Novi Grad, Doboj, Bihać, Neum i Sanski Most 29 stepeni Celzijusovih.

U Bileći, Bijeljini, Prijedoru, Širokom Brijegu i Trebinju u 14.00 časova temperatura vazduha bila je 30 stepeni Celzijusovih, u Grudama 32 i u Mostaru 33 stepena Celzijusova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vremenska-prognoza-za-sutra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot