Ronaldu prijeti suspenzija od 12 utakmica?! (Video)

Objavljeno: 14. 8. 2017 u 13:50h

Najbolji fudbaler današnjice, as Real Madrida, Kristijano Ronaldo, mogao bi na duže “hlađenje” zbog poteza na utakmici Superkupa protiv Barselone.

Kristijano Ronaldo je i u meču protiv Barselone, u Superkupu Španije, potvrdio klasu, ali bi zbog nesportskog poteza, kada je odgurnuo sudiju Rikarda de Burgosa Bungoečeu koji mu je pokazao crveni karton, mogao da bude kažnjen čak 12 utakmica zbog “nasilnog postupanja prema sudiji”!

Ronaldo nije bio starter u meču na Nou Kampu, ali ga je Zinedin Zidan ubacio u igru u 50. minutu. Pola sata kasnije, Ronaldo je postigao sjajan gol i doveo Real u vođstvo 2:1. Međutim, odmah je dobio i žuti karton zbog skidanja dresa, a koji minut kasnije i drugi žuti, jer je sudija procijenio da je Ronaldo odglumio prekršaj za penal.

Portugalac se prilično iznervirao, djelovalo je kao da jeste bilo kontakta za najstrožu kaznu, a u tom bijesu odgurnuo je sudiju, koji je u zapisniku napisao da ga je “igrač neznatno odgurno”.

Ronaldo je sada predmet disicplinske istrage, a suočava se sa suspenzijom od 4 do 12 utakmica neigranja.

U Realu su, inače, bijesni zbog suđenja Bungoečee.

“Kristijano nije odglumio faul, a kod pada Luisa Suareza i penala za Barselonu, siguran sam da nije bilo nikakvog prekršaja”, izjavio je kapiten Reala Serhio Ramos.

“Marka” je citirala i izjavu neimenovanog igrača Reala, uz navođenje zanimljivog podatka – Real je četiri od pet posljednjih utakmica sa Barselonom završio sa igračem manje.

“Ovakvo suđenje se ponavlja svaki put kad igramo na Nou Kampu, ali ovo što se sada dogodilo je nadmašilo sve dosad”, rekao je ogorčeni Realov igrač “Marki”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=MYDcdp-VNmQ

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ronaldu-prijeti-suspenzija-od-12-utakmica-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot