Nikada nećete pogoditi: Šta Srbi najviše kupuju u robnoj kući “Ikea”?

Objavljeno: 14. 8. 2017 u 15:36h

Robnu kuću “Ikea” u Beogradu kod Bubanj potoka u prva četiri dana rada posjetilo je 69.240 ljudi.

Najprodavaniji proizvod bila je činija “Oftast family” – 18.000 komada. Prodato je i 17.758 hot dogova.

Među najpopularnijim proizvodima su i “Micke” stočić, “Hemnes day bed” (kauč) i “Lack” stočić. Kako je saopštila “Ikea”, u prva četiri dana su imali i 437.201 jedinstvenog posjetioca na sajtu www.ikea.rs.

Takođe, za “Ikea family” program ukupno je registrovano 23.950 članova, dok je preko internet stranice primljeno 218 porudžbina.

“Ikea” je otvorila prvu robnu kuću u Srbiji 10. avgusta.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nikada-necete-pogoditi-sta-srbi-najvise-kupuju-u-robnoj-kuci-ikea/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot