Hapšenje poslije tragedije na autoputu: Ćerka iza rešetaka zbog sudara u kojem joj je poginula majka, a otac teško povrijeđen

Objavljeno: 14. 8. 2017 u 14:31h

Po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu, djevojci koja je upravljala vozilom holandske registracije, koje je juče učestvovalo u saobraćajnoj nesreći kod Vrčina, određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova, rečeno je u tom tužilaštvu.

U pitanju je djevojka koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske i njoj je određeno zadržavanje do 48 časova, a u tom roku će biti saslušana u tužilaštvu.

Inače, u sudaru tri automobila juče oko 14 sati nedaleko od naplatne rampe kod Vrčina, odnosno u Bubanj potoku, poginula je majka uhapšene djevojke, dok je njen otac teško povrijeđen. Teško je povrijeđena i jedna osoba iz automobila “hjundai” novosadskih registarskih oznaka, a lakše su povređene još tri osobe iz istog vozila. U trećem automobilu su se nalazili putnici iz Petrovca na Mlavi, ali oni nisu povređeni.

Žena iz “opela” je poginula, njen muž je teško povrijeđen, a njihova ćerka uhapšena je pod sumnjom da je ona upravljala automobilom i izazvala stravičan sudar juče popodne na autoputu kod Bubanj potoka.

Nesreća se dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je “opel” holandskih registarskih oznaka iz pravca Beograda prema Nišu probio zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret.

To je druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda, kada je takođe poginula jedna osoba, a više povrijeđene.

Izvor: Blic/M. J.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/hapsenje-poslije-tragedije-na-autoputu-cerka-iza-resetaka-zbog-sudara-u-kojem-joj-je-poginula-majka-a-otac-tesko-povrijeden/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])