Sutra sunčano i toplije, ali bez vrućina

Objavljeno: 13. 8. 2017 u 16:08h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano i toplo, uz dnevnu temperaturu do 30 stepeni Celzijusovih.

Ujutru i prijepodne biće malo do umjereno oblačno i pretežno sunčano, ponegdje oko rijeka nakratko sa maglom, a tokom dana toplije, ali bez vrućina.

Jutarnja temperatura vazduha biće od devet do 16, na jugu do 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 24 do 30, na jugu Hercegovine do 34, a u planinama oko 20 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab sjeverni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U utorak, 15. avgusta, jutro će biti vedro, a tokom dana biće sunčano uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost i toplije vrijeme. Jutarnja temperatura vazduha biće devet do 16, na jugu do 21 stepen Celzijusov.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 24 do 32, lokalno na jugu i sjeveroistoku do 35 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 16. avgusta, jutro će biti vedro, a tokom dana sunčano i još toplije, ponegdje i vruće. Kasnije popodne doći će do umjerenog naoblačenja sa zapada.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 16, na jugu do 22 stepena Celzijusova. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 29 do 35, lokalno na jugu do 37, u višim predjelima oko 26 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 17. avgusta, tokom jutra biće prolazno povećana oblačnost, a tokom dana preovlađivaće sunčano uz malu oblačnost i veoma toplo, mjestimično na jugu i sjeveroistoku i vruće.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 18, na jugu do 23 stepena Celzijusova.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 31 do 35, lokalno na jugu i sjeveroistoku do 37 stepeni Celzijusovih, u višim predjelima oko 28 stepeni Celzijusovih.

U Srpskoj i FBiH danas je pretežno oblačno i suvo vrijeme.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica pet, Han Pijesak 14, Kalinovik i  Čemerno 15, Mrkonjić Grad i Mrakovica 16, Šipovo i Sokolac 17, Srebrenica,  Gacko i Bugojno 18, Ribnik 19, Rudo, Bijeljina, Zvornik, Sarajevo i Livno 20, Nevesinje i Krupa na Uni 21, Banjaluka, Srbac i Tuzla 22, Doboj, Prijedor i Novi Grad 23, Bileća 26, Trebinje, Foča i Mostar 27, a Neum 30 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sutra-suncano-i-toplije-ali-bez-vrucina/||claudebot