Odmor u Hrvatskoj: Bježali od sjekira domaćina

Objavljeno: 13. 8. 2017 u 14:31h

Ljetovali su u apartmanu u Starigradu samo jedan dan, a onda su dobili “otkaz” zbog muzike i na kraju jedva utekli pred sjekirama domaćina. Tako se može opisati pokušaj četvorice mladića da se odmore u gradiću kraj Zadra.

O turističkom “nesporazumu” juče bruje mediji iz obe zemlje, javljaju “Večenje novosti”.

Prema pisanju “Jutarnjeg lista”, bezbrižno ljetovanje četvorice Slovenaca trajalo je kraće od dana. Gazdarica ih je “šutnula” odmah pošto su joj zasmetali decibeli. Prethodno se obezbjedila “zasjedom” na parkingu!

Kako su za Slovenačku televiziju ispričali isprepadani momci, žena im je uz najamninu sobe za dan tražila i 25 evra za čišćenje apartmana. Nisu htjeli da plate pravdajući se da nisu stigli da ga isprljaju.

“Na parkingu su nas dočekala dva mještanina sa velikom sjekirom i dvometarskom željeznom palicom. Počeli su da lupaju po autu u koji smo ušli, razbivši staklo na zadnjim vratima i oštetivši karoseriju. Jedan od nas je završio u bolnici”, rekao je jedan od napadnutih za Slovenačku TV.

Oglasila se i gazdarica, preko TV Planet:

“Kuća je bila puna gostiju, a oni su donijeli zvučnike, upalili muziku, plesali, skakali, vikali. Tako da nisu oni imali probleme s nama, nego mi s njima”.

Kako izvještavaju Slovenci, jedan od “linčovanih” je ispričao kako su im napadači priprijetili da se ne vraćaju, inače će na njih nasrnuti 20 ljudi. On je uvjeren da je gazdarica “naručila” napad.

Gazdarica je za slovenačku televiziju Pop rekla da neće više o tome da se raspravlja.

“Meni se stvarno o tome više ne raspravlja jer tu nema nikakve moje greške, nego njihove. A to njihovo ponašanje kako je bilo… Mogu se sramiti i čitava vaša država i njih četvoro.

Portparol Zadarske policije Elis Žodan rekao je poslije da nikakva dojava protiv Slovenaca nije stigla u Upravu, pišu “Novosti”.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/odmor-u-hrvatskoj-bjezali-od-sjekira-domacina/||claudebot