Legendarni Džonson uz Ivanu: Toliko novca i tehnologije, a papir je prikačen “zihericom” (Video)

Objavljeno: 13. 8. 2017 u 12:06h

Legendarni američki sprinter Majkl Džonson, nakon što je Ivani Španović zbog broja izmakla zlatna medalja na Svjetskom prvenstvu u Londonu u skoku u dalj, istakao je da ne može da shvati da takva situacija može da se dogodi u današnje vrijeme.

“Od toliko novca i tehnologije, atletičarima su na obje strane dresa prikačeni papiri koji se vijore na vjetru. Meni to nema smisla, imena im pišu naprijed i nazad, sve zbog sponzora”, rekao je nekadašnji svjetski rekorder i osvajač osam zlatnih medalja na Svjetskim prvenstvima za Bi- Bi-Si povodom rasprave o papirnim brojevima i zihernadlama.

Španović je zauzela četvrto mjesto, iako je u šestoj seriji imala skok za zlato, ali joj se odlijepio broj i ostavio trag u pijesku što joj je donijelo slabiji rezultat.

Atletski savez Srbije se žalio na odluku sudija, ali je zahtjev odbijen.

https://www.youtube.com/watch?v=oUzfXlSmrxg

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/legendarni-dzonson-uz-ivanu-toliko-novca-i-tehnologije-a-papir-je-prikacen-zihericom-video/||claudebot