Usporen saobraćaj na magistralnom putu Klašnice – Banjaluka

Objavljeno: 11. 8. 2017 u 12:51h

Na magistralnom putu Klašnice-Banjaluka, na kilometar prije naplatnih kućica kod Tržnog centra “Robot” saobraća se usporeno jednom kolovoznom trakom zbog većeg oštećenja kolovoza, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na graničnom prelazu Doljani pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, a zadržavanja su oko sat vremena.

Na graničnom prelazu Brod zadržavanja su od 30 do 60 minuta, a na prelazu u Gradišci na ulazu u BiH čeka se do 45 minuta.

Ista zadržavanja su i na prelazima Izačić i Velika Kladuša, ali pri izlasku iz BiH. Na graničnom prelazu Osoje na izlazu iz BiH čeka se 30 do 40 minuta.

Na ostalim prelazima zadržavanja su nešto kraća. Iz AMS podsjećaju da su za međunarodni saobraćaj privremeno otvoreni granični prelazi Duži – Imotica, Orahov Do – Slano i Hadžin Potok – Bogovolja.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/usporen-saobracaj-na-magistralnom-putu-klasnice-banjaluka/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot