Obračun u Doboju: Više povrijeđenih, maloljetnik uboden nožem

Objavljeno: 9. 8. 2017 u 12:19h

Policija iz Doboja uhapsila je juče M.H. iz tog grada, nakon što je preklopnim nožem teško povrijedio sedamnaestogodišnjaka iz Doboj – Istoka, FBiH, potvrđeno je “Nezavisnim” iz policije.

Susret njih dvojice, te još dva lica, prethodno je dogovoren putem Facebooka, a obračun se dogodio na lokalnom putu u mjestu Grapska, područje grada Doboja.

“Oko 0.25 časova došlo je do tuče između M.H. i A.H. sa jedne, i dvojice sedamnaestogodišnjaka sa druge strane. Tada je jedan maloljetnik suzavcem poprskao M.H. i A.H. po očima, a M.H. ga je tokom dalje tuče preklopnim nožem ubo u donji dio leđa”, pojasnili su iz policije.

Povrijeđenom maloljetniku je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici, nakon čega je na zahtjev člana šire porodice prevezen u tuzlansku bolnicu.

“Ljekarska pomoć ukazana je i M.H. i A.H. kod kojih su konstatovane lakše povrede”, rečeno je iz policije.

Od M.H. je oduzet nož, a on je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu.

Izvor: Nezavisne / Autor: Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/obracun-u-doboju-vise-povrijedenih-maloljetnik-uboden-nozem/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot