Kanađani optužuju Đokovića da ne igra jer je uhvaćen u dopingu

Objavljeno: 5. 8. 2017 u 12:51h

“Strahovit pad u igri u posljednjih godinu dana Novaka Đokovića i pauza do kraja sezone rezultat su toga što je uhvaćen u dopingu”, optužio je srpskog asa ugledni kanadski radio RDS.

Kanađani su optužili Đokovića da je koristio doping, na osnovu njihovih “povjerljivih izvora iz svijeta tenisa”, a tekst sa portala ovog radija prenijeli su brojni svjetski mediji.

Autorka teksta Helen Peletije je napisala:

“Novak Đoković je uhvaćen u dopingu? Prolaze nedjelje i nedjelje, a glasine i dalje kruže. Poslije razgovora sa prijateljima i kolegama koje imaju veze u svijetu tenisa i putuju tokom cijele sezone po turnirima, saznala sam da mnogi od njih misle da je Novak Đoković, koji je završio sezonu, uhvaćen u dopingu i da je zaštićen od strane Svjetske teniske asocijacije”.

Ona je dodala da vjeruje svojim izvorima.

“Neki se pitaju zašto se desio ovaj nagli i ogroman pad u njegovoj igri, zbog čega je prošle godine bio daleko ispod njegovih fenomenalnih fizičkih mogućnosti, koje je pokazivao još od 2011. godine. Šta je sa njegovim ličnim problemima? Da li je ovaj hronični problem sa ramenom, koji vuče nekoliko godina, samo običan izgovor? Da li je uzeo odmor da bi se fizički oporavio i oživio svoj talenat? U svakom slučaju, kruže glasine koje sam čula sa više strane i moram da priznam da neke od njih dolaze od ljudi iz mog okruženja koje veoma mnogo poštujem”, napisala je novinarka Peletije.

Ne tako davno slični tekstovi i optužbe su dolazili na račun Rafaela Nadala, bez ijednog dokaza, pa je Španac najavio da će tužiti redom.

Izvor: informer.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kanadani-optuzuju-dokovica-da-ne-igra-jer-je-uhvacen-u-dopingu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])