U stravičnom sudaru poginuli majka i sin (Foto)

Objavljeno: 4. 8. 2017 u 14:24h

Dramatični prizori stižu sa magistralnog puta M-4 Lukavac-Gračanica, gdje se jutros u 10.30 sati dogodila stravična saobraćajna nesreća.

Naime, u stravičnom sudaru Alfa Romea i kamiona, kod mjesta Gnojnica, opština Lukavac, smrtno je stradalo dvoje Zeničana – majka V.Š. (57), koja je u automobilu bila suvozačica, i sin D.Š. (20), koji je bio za volanom.

Zbog ove teške nesreće pomenuti magistralni put i dalje je zatvoren. Kako javlja Avaz.ba, formirana je kolona automobila duga čak 20 kilometara. Vozila su preusmjerena na alternativne pravce.

Na cesti se i dalje nalaze tijela smrtno stradalih majke i sina, prekrivena čaršafima… Vozač kamiona V.K. prošao je bez povreda.

Izvor: avaz.ba / Autor: H.Č.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-stravicnom-sudaru-poginuli-majka-i-sin-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot