Gate 7: Indijaaaaa… Pakistaaaaan…

Objavljeno: 2. 8. 2017 u 15:37h

Navijači Olimpijakosa odlučili su da uzvrate navijačima Partizana na “gostoprimstvu” njihovoj ekipi prilikom gostovanja u Beogradu prošle sedmice.

Na tribinama stadiona u Humskoj 1 našla se koreografija sa kosačem koji za ruku drži dječaka, a na transparentu na ogradi pisalo je “Ovo je kraj vašeg puta”, dok su se tokom većeg dijela meča čule uvredljive pjesme prema crveno-bijelima iz Pireja.

Ovo nije ništa čudno s obzirom da navijači šampiona Grčke duže od decenije i po gaje bratske odnose sa navijačima Crvene zvezde, vječitog rivala crno-bijelih.

Počelo je vrijeđanjem igrača Partizana tokom treninga na Karaiskakiju od strane pedesetak članova najekstremnije navijačke grupe domaćih “Gate 7”, da bi potpredsjednik Olija u međuvremenu pokušao da apeluje na navijače svog kluba da se ne svete “Grobarima” zbog “atmosfere džungle” u prvom susretu.

Domaće pristalice spremile su i posebnu, tematsku koreografiju za srpskog šampiona, dok navijačkim krugovima i forumima danima unazad cirkulišu uvredljive navijačke pjesme navijača Crvene zvezde, transkribovane na grčki jezik “po Vuku”.

Duel u Pireju na programu je od 20.45, Partizan juri zaostatak od 3:1, a nama ostaje da se nadamo da neće biti situacija kao prije osam dana u Beogradu – kada su “Grobari” upaljačima, kovanicama, flašama i topovskim udarima gađali igrače rivala.

Domaćini su toga sigurno svjesni jer ni njima drakonske kazne UEFA nikako nisu strane.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/gate-7-indijaaaaa-pakistaaaaan/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])