Kolone na granici sa BiH, Slovenijom, Srbijom i Crnom Gorom

Objavljeno: 30. 7. 2017 u 11:40h

Hrvatski auto-klub /HAK/ upozorio je večeras vozače na kolone i zastoje na većini graničnih prelaza sa BiH, Slovenijom, Srbijom i Crnom Gorom.

Zbog veoma gustog saobraćaja i turističke sezone na granici sa BiH gužve su na prelazima Županja, Slavonski Brod, Stara Gradiška, Ličko Petrovo Selo, Novo Selo, Metković, Gornji Brgat, a sa Slovenijom na prelazima Macelj, Bregana, Kaštel, Plovanija, Pasjak, Rupa.

Na granici sa Srbijom kolone vozila su na prelazima Bajakovo, Tovarnik, Ilok, Erdut, Batina, a sa Crnom Gorom čeka se u Karasovićima.

Zbog radova na izgradnji auto-puta u Sloveniji, između Ptuja i graničnog prelaza Gruškovje, vozi se u kolonama uz zastoje te uz duža čekanja na prelazu Macelj na izlazu iz Slovenije.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kolone-na-granici-sa-bih-slovenijom-srbijom-i-crnom-gorom/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot