Objavljen spisak sportista koji su dobili stipendiju Vlade RS

Objavljeno: 28. 7. 2017 u 13:38h

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske danas je na sajtu ministarstva objavilo spisak sportista kojima je dodjeljena sportska stipendija za 2017. godinu.

U 2017. godini sportske stipendije primiće 74 sportista Republike Srpske  i to 54 perspektivnih sportista, 10 sportista sa invaliditetom i 10 sportista potencijalnih olimpijskih kandidata.

Stipendija na mjesečnom nivou za perspektivne sportiste i sportiste sa invaliditetom iznosi 130 KM, a za potencijalne olimpijske kandidate 200 KM.

Ministarstvo porodice, omladine i sporta stipendije dodjeljuje na osnovu člana 11. Pravilnika o uslovima i kriterijumima za stipendiranje perspektivnih sportista Republike Srpske (”Službeni glasnik Republike Srpske” broj: 15/07).

Spisak sportista koji su dobili stipendiju pogledajte OVDJE.

Izvor: Nezavisne/S. V.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/objavljen-spisak-sportista-koji-su-dobili-stipendiju-vlade-rs/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot