Na adresu Milorada Dodika stigla torta PDP-a

Objavljeno: 28. 7. 2017 u 14:42h

Povodom pominjanja imena predsjednika PDP Branislava Borenovića čak 32 puta u tri javna nastupa Milorada Dodika na RTRS, Borenović je u znak zahvalnosti za besplatnu promociju odgovorio tortom i propratnim pismom koje je dostavio u Kabinet predsjednika Republike Srpske.

“Za doprinos koji radiš u afirmaciji PDP i mene lično – ni sam nisam vjerovao da je spominjanje mog imena čak 32 puta u tvoja tri nastupa na Javnom servisu Republike Srpske značajno uticalo na rast rejtinga, kako mog tako i moje partije” – napisao je Borenović.

Po analizi medijskog tima, dodaje on, ovakav vid besplatne promocije će biti značajan za izborni rezultat PDP.

“Očekujem i želim da nastaviš istim tempom. Neka ti ovaj slatki poklon ukloni gorčinu koju, kako vidimo u nastupima, osjećaš u posljednje vrijeme” – stoji u pismu upućenom Dodiku.

Izvor: Blic/E. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/na-adresu-milorada-dodika-stigla-torta-pdp-a/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot