Đorđi Babiću potrebna pomoć, pomozite!

Objavljeno: 28. 7. 2017 u 10:53h

Fondacija “Humana Srpska” pokrenula je humanitarnu akciju za kupovinu lijekova i pelena za šezdesetogodišnjeg Đorđu Babića iz Dervente. Đorđo Babić je obolio od dijabetesa zbog čega su mu amputirane obje noge te nije u mogućnosti da radi.

Živi sa suprugom od mjesečne naknade za tuđu njegu koja iznosi 160KM te 92KM socijalne pomoći što Đorđi nije dovoljno za pelene i lijekove koje plaća. Đorđo ističe da od dvanaest različitih lijekova čak četiri mora kupiti što je više od 60KM mjesečno.

Osim lijekova kupuje i najmanje četiri paketa pelena za odrasle što je dodatnih 60KM, te mu ne ostaje mnogo da prehrani sebe i suprugu. U lokalnoj apoteci mu izlaze u susret pa mu dopuštaju da se zaduži za potrebne lijekove i plaća na rate.

Đorđina želja je da isplati dug od 100KM koji već neko vrijeme nije u mogućnosti da isplati apoteci te da kupi lijekove i pelene za naredni period.

Pozivamo sve one koji su voljni, a u mogućnosti da pomognu da se Đorđin dug u apoteci isplati te da mu se kupe novi lijekovi i pelene da se obrate Fondaciji “Humana Srpska”. Fondacija na zahtjev može zaintersovanim donatorima dostaviti listu potrebnih lijekova i odgovarajućih pelena.

Donacije u vidu pelena i lijekova mozete predate u prostorije fondacije “Humana Srpska” Banja Luka, a novcane donacije na ziro racun Fondacije “Humana Srpska”  u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za Đorđu Babića. Donacije putem platnih kartica mozete uplatiti direktno na web sjtu fondacije ili putem PayPal-a.

Za vise informacija obratite se direknto Fondaciji “Humana Srpska” na zvanicnoj web stranici www.humanasrpska.org, na E-mail: [email protected] ili putem telefona na 066 444 727.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dordi-babicu-potrebna-pomoc-pomozite/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])