Vatrogasci kod Dervente vadili vozača iz smrskanog volva

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 10:11h

U stravičnom sudaru kamiona “iveko” iz Gruda i automobila “volvo” norveških registarskih oznaka juče u Živinicama kod Dervente povrijeđeno je pet osoba.

Prizor je bio stravičan, a vozača automobila koji je bio zaglavljen u vozilu izvukli su pripadnici Vatrogasne jedinice Derventa, koji su morali da isijeku lim smrskanog “volva”. On je nakon izvlačenja zajedno sa troje svojih povrijeđenih saputnika i vozačem kamiona prevezen u dobojsku bolnicu “Sveti apostol Luka”.

Iz policije je saopšteno da se saobraćajna nesreća desila u 5.40 časova, ali ne i identitet povrijeđenih niti uzrok nesreće. Saznajemo da je u “volvu” bila porodica porijeklom iz Teslića.

Dan prije ove nesreće, u ponedjeljak oko 17 časova u Stanarima kod Doboja teško je povrijeđen maloljetnik (16) kada se vozeći četvorocikl sudario sa traktorom koji je vozio V. M. iz Stanara. Do nesreće je došlo kada je maloljetnik, vozeći se iz pravca Raškovaca, pri pokušaju da skrene ulijevo na lokalni put četvorociklom udario u traktor.

Istog dana četiri časa kasnije u Pločniku kod Doboja teško je povrijeđen pješak Ljubiša Samardžić (43) iz Doboja. Njega je, dok je prelazio ulicu, udario autobus za čijim volanom je bio Haris Mašin. Njima je ljekarska pomoć takođe ukazana u dobojskoj bolnici.

Iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale, kazali su da će uzrok ove i ostalih nesreća koje su se desile na njihovom području biti poznat nakon istrage.

Osma žrtva saobraćajki koje su se desile posljednja dva dana je starica iz Tuzle H. S. (80), koju je dok je pješačila udario “fijat”. Nesreća se desila u ponedjeljak, a za volanom automobila bio je A. F. (55) iz Tuzle. Povrijeđena je prevezena u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje je zadržana na liječenju.

Juče se na području Čelinca prevrnuo kamion, iz kojeg je ispala roba koju je prevozio. Na sreću, niko nije povrijeđen.

Izvor: Glas Srpske / Autor: N.T.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vatrogasci-kod-dervente-vadili-vozaca-iz-smrskanog-volva/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])