MUP RS: Tender za nabavku uniformi je bio transparentan, imao je međunarodni karakter

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 16:22h

Tender Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske za nabavku redovne i posebne uniforme za policijske službenike imao je međunarodni karakter, bio je transparentan i ničim nije ugrožavao pravednu konkurenciju, rečeno je u MUP-u Srpske.

U MUP-u ističu da je tender raspisan u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama BiH i Pravilnikom o uniformi policijskih službenika, te da je bio dostupan svim zainteresovanim ponuđačima u zakonski predviđenom vremenu.

“Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske konstatovala je da su prošle godine sve javne nabavke MUP-a bile realizovane u skladu sa zakonom, te će revizija, kao i drugi relevantni faktori, imati uvid i u ovu javnu nabavku”, napominju u MUP-u Srpske.

Potpredsjednik SDS-a Kostadin Vasić rekao je da ova stranka oštro protestuje zbog toga što je tender MUP-a vrijedan 7,3 miliona KM dobila firma iz Federacije BiH.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mup-rs-tender-za-nabavku-uniformi-je-bio-transparentan-imao-je-medunarodni-karakter/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])